Πως τα Φέρνει η Ζωή..

Καμαρίνι σούπερ συλλεκτικό..Μια φωτογραφία ντοκουμέντο από το 1997. Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο τραγουδούν – ή καλύτερα σκίζουν- στις »Θαλασσιές Χάντρες» και γιορτάζουν την επιτυχία τους ανοίγοντας σαμπάνια (λέτε να είναι από αυτές των 28.000 ευρώ?..Μπα, τότε είχαμε δραχμές και πιο πιθανό να ήταν των 28.000 δραχμών!). Πάντως οι δύο πετυχημένοι τραγουδιστές χαίρονται την επιτυχία τους και μαζί τους χαίρεται και η γλυκιά κούκλα ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ! Αχ και να ήξεραν!

YΓ. Τότε ο Αντώνης ήταν ο απολύτως πιο hot και ανερχόμενος. Είχαμε κάνει μία συνέντευξη για το Votre Beaute τηλεφωνική.. «Βρε,γράψε ότι ..νομίζεις, αφού τα ξέρεις..» μου είχε πει δείχνοντας και εμπιστοσύνη και το χαλαρό και φιλικό στιλ που διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που ο Αντώνης έχει πάντα δίπλα του τους καλούς του φίλους και συνεργάτες ενώ είναι από τους πολύ λίγους που διατηρούν πιστό και πραγματικά ευκατάστατο κοινό!

2 comments on “Πως τα Φέρνει η Ζωή..

  1. Ο/Η StRellA λέει:

    μμμ….αφου εχει τοση αξια το ‘ευκαταστατο’..πώς τα εμπιστα μικρόφωνα τα βλέπει πια »μαχαίρια» ο ΜΦΓ;(ο Μεγαλος Φιλικος Γιγαντας!του Roald Dahl;).Και άμα αυτό το κοινό τον νοιάζει,γιατί τα blogs τα βρίζει όπου σταθεί και συνεντευξιαστεί;;αφού το ευκατάστατο κοινό,πάντα εκεί είναι.
    είτε με 28,000 εuro είτε με 28 χιλιαρικάκια από δραχμές,το χει!άνετα το χει!και γιατί το ένοιαξε το λαοφιλέστερο των αθλημάτων..και μάλιστα μία κατεξοχήν λαική ομάδα , ούτε καν πρωτευουσιάνα;;
    Λοιπόν , ο απλός & λαικός….το δουλεύει πολύ μελετημένα και αντι-λαικά!!απόδειξη;το όνομα που άξιζε να γραφτεί με κεφαλαία…το ΄γράψατε!και πάνω απ’ολα ο κόσμος!που η ίδια διάλεξε να μην κουράζει άλλο..από τότε που βρήκε κάποιον που δεν λειτουργεί έτσι!απλα τα πράγματα.Κρα κάνουνε..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s