O Κόσμος της Μόδας της Βίκης Καγιά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αν και δεν ξέρω αν η μόδα είναι πλέον στη μόδα και αν υπάρχει συγκεκριμένη μόδα – μόνο ανακυκλωμένες τάσεις παρακολουθούμε εδώ και χρόνια- να αναμεταδώσω την  έκθεση αποφοίτησης  των σπουδαστών του Fashion Workshop by Vicky Kaya 2011-12 καθώς και  τις ωραίες μαυρόασπρες φωτογραφίες της Ηλιάνας Αλεξάνδρου. Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η Βίκυ Καγιά υποδέχτηκε τον κόσμο της μόδας στο Fashion Workshop by Vicky Kaya προκειμένου να γιορτάσουν μαζί την αποφοίτηση των σπουδαστών 2011-12.  Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και τα ιδιαίτερα projects των αποφοίτων: κοστούμια, φωτογραφίες, ντοκιμαντέρ, κολάζ και το περιοδικό της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η ενότητα των φωτογραφιών του Βαγγέλη Κύρη  «20’s Reftlections» καθώς και οι ενότητες των φωτογραφιών της Genevieve Majari «Balkan» και “Votanical Gardens» εκτέθηκαν δίπλα στα κοστούμια που δημιούργησαν οι σπουδαστές  του Fashion Workshop υπό την επίβλεψη του Νικόλα Γεωργίου. Επίσης παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ για τον Yiorgos Eleftheriades, για τον οποίο μίλησαν συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και φίλοι. Τέλος, παρουσιάστηκε το περιοδικό «Forward», το τελικό project του τμήματος δημοσιογραφίας μόδας υπό την επιμέλεια της Μίας Κόλλια.

Στη διάρκεια της γιορτής ανακοινώθηκαν και το ονόματα των 4 σπουδαστών που θα παρακολουθήσουν τη χρονιά 2012-13 καθώς τα δίδακτρα καλύπτει η Vodafone. Τη βραδιά απόλαυσαν περισσότεροι από 400 καλεσμένοι: οι απόφοιτοι με τις οικογένειες και τους φίλους τους, δημοσιογράφοι- εκπρόσωποι όλων των Μέσων, με τα οποία οι απόφοιτοι ήδη συνεργάζονται (Madame Figaro, BHMAdonna, Marie Claire, ΓΥΝΑΙΚΑ, Votre Beaute, Vogue, Miss Bloom), στυλίστες, φωτογράφοι, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες.

Aνάμεσά τους οι Νίκος Περάκης, Βαγγέλης Κύρης, Γιώργος Ελευθεριάδης, Deux Hommes, Βασίλης Ζούλιας, Ορσαλία Παρθένη, Μαρα Δεσύπρη, Θάνος Κυριακίδης, Κώστας Βογιατζής aka Mr.Yatzer, Mi Ro, Ελενα Σκουλά, Γιώργος Μαλεκάκης, Θανάσης Κρίκης , Mara Karetsos καθώς και οι καθηγητές του Fashion Workshop by Vicky Kaya, Freddy Καλομπράτσος, Μια Κόλλια, Νικόλας Γεωργίου, Dada Ιωαννίδου,  Genevieve Majari, Ελενα Μαυρομιχάλη, Ιωάννα Πέππα, Κάτια Τρακαδά, Κέλλυ Σταυροπούλου, Βάντα Γιανναρά, Γιάννης Σαρλής.

Σχολιάστε