All Star Φτελιά Σήμερα (Αννα Βίσση και Κορυφαία Υστερόγραφα!)

Απόβαση στη Μύκονο επιτέλους. Εδώ η κρίση ακούγεται πιο μακρινή αφού με ενημέρωσαν πως το νησί βουλιάζει. Παράλληλα έχει μία τρελή υγρασία συνδιασμένη με τον συνηθισμένο αέρα της. Αγαπημένη μου παραλία και γενικά περιοχή παραμένει η Φτελιά που έχει πια και δύο από τα καλύτερα εστιατόρια. Στο Alemagou άλλαξε ο σεφ και το φαγητό είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό. Επίσης είναι εκεί ο Ανδρέας Καλαμάρας – «ιδέα» στις δημόσιες σχέσεις- και κάτω στη φωτό.

Και, ναι, επιτέλους συνάντησα και την κουμπάρα μου ανέμελη, ελεύθερη και ωραία! Η Αννα Βίσση έρχεται όλο και πιο συχνά στη Μύκονο φέτος και τρελαίνεται για τη hot yoga στην Ψαρρού. Κάνει φυσικά προσεκτική διατροφή και είναι by far ομορφότερη άβαφη και ατημέλητη. Μαζί της και η Σοφία επίσης στα καλύτερά της . Εκεί που παραγγείλαμε διαιτητικά και αναρωτηθήκαμε αν η ελιά είναι υδατάνθρακας .. μετά από λίγο λείμαξα στην πείνα και έφαγα στη λούφα και undercover ένα τοστ που πήγαινε για αλλού – μετά από ρυζόγαλο. Δεν ήθελα να με δει η Αννα αλλά της το εξομολογήθηκα σε λίγο γιατί δεν κρατάω και τίποτα γενικά μέσα μου..Ξεχάστηκε όταν μου..

έβαλε το νέο της τραγούδι «Βενζίνη» που είναι κομματάρα και γενικά να ξέρετε οι φανς πως στο playlist του summer tour της παίζουν πολύ οι «Δαίμονες» που αισίως θα αλλάξουν την αθηναική σκηνή του χρόνου! Και αντί για τις κλασικές πόζες έβγαλα αυτή την πάνω φωτογραφία..Οχι, πείτε μου ούτε ο Bruce Weber δηλαδή με το σύζυγο πίσω τοπ φόντο.

Σα τη Μύκονο Πουθενά!

ΥΓ: Oσοι αγαπάτε τη φυσική ομορφιά των βράχων και τον μικρό κόλπο του Alemagou στη Φτελιά ετοιμαστείτε να σας κοπεί το αίμα με το γιαπί που ξεπετάχτηκε στην πιο κουλή τοποθεσία καταστρέφοντας τα πάντα. Ετσι ένιωσα και στη Φωκό και στον Αγιο Σώστη. Χάθηκαν τόσα οικόπεδα? Πάνω στο κεφάλι μας καταστρέφουν τη φυσική ομορφιά του τόπου ? Κυνηγάνε τις πισίνες και τους υπαίθριους και αφήνουν τα εκτρώματα! Είναι κάτι που δε θα το συνηθίσω ποτέ!

ΥΓ2: Oποιος ενδιαφέρεται για τα νέα της πέργκολας να πω πως είναι ρημαδιό. Παρέα με τα πάντα που σκουριάζουν εδώ το χειμώνα είχαν σαπίσει τα ξύλα της και τα έρμα τα κατσίκια – ζευγάρι ήταν τελικά και όχι πρόβατο- τα έκαναν μπάχαλο αφού έπεσαν και εγκλωβίστηκαν εδώ μέσα για αρκετές ημέρες. Επίσης να πω πως το ένα κατσίκι δεν έπαθε τίποτα και το άλλο που τραυματίστηκε και μου τα έκανε κανονικά γης μαδιάμ χαίρει άκρας υγείας. Παράλληλα έφαγαν και απολύτως όλα τα φύλλα, δέντρα , γλάστρες της εσωτερικής αυλής που από την εβδομάδα που πέρασε πλεόν είναι επισήμως η φαλακρή αυλή!

4 comments on “All Star Φτελιά Σήμερα (Αννα Βίσση και Κορυφαία Υστερόγραφα!)

  1. Ο/Η Ale λέει:

    Η Βίσση μου αρέσει πολύ. Έχει κάτι που θεωρώ μεγάλη αρετή, δεν το βάζει κάτω. Συν το ταλέντο βεβαίως.
    Οι φώτο φοβερές και τις προτιμώ από στημένες.

    Α, για το σύζυγο έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο! 🙂

  2. Ο/Η flashdanced λέει:

    Καλά, το χειμώνα οι «Δαίμονες» θα είναι το talk of the town!!!
    Όσο για τα κατσικάκια χαίρομαι που είναι μια χαρά και που -τουλάχιστον- πέφτοντας είχαν κάτι να μασουλήσουν (έστω κι αν ήταν τα φυτά σου…) Θα λες, Χριστίνα μου, πως η… φαλακρή αυλή είναι… εικαστική παρέμβαση, Ftelia ‘s summer style!!
    Αυτό που με προβληματίζει είναι πως το τοστ που… πήγαινε για αλλού το έφαγες εσύ!! Να το κοιτάξεις αυτό, ε;;; Δεν τρώμε το φαγητό των άλλων ανθρώπων… 😉
    Y.Γ. Καλά μπάνια!!!!!!!!!!

  3. Ο/Η korina_mi λέει:

    θα μας βαλεις να τρεχουμε στη μυκονο και να ανατραπει ολο το νησι!
    καλα απο τη ζηλεια εχω πεσει κατω και βγαζω αφρους σαν ιαπωνεζακι στο πλει στεσιο!

  4. Ο/Η nikos λέει:

    χαιρομαι που βλεπω την Αννουλα χαλαρη και ηρεμη… περιμενω πως και πως να παω σε καποια απο τις συναυλιες της… με το νεο τραγουδι δεν τρελλαθηκα, αλλα ανυπομονω να την ξαναδω στους Δαιμονες.. Να σαι καλα Χριστινακι που μας ενημερωνεις, ετσι οπως μονο εσυ ξερεις… Καλο καλοκαιρι…

Σχολιάστε